Det närmar sig slutet8A&B - WE ARE FAMILY ♥

4/5 - 10

Hej alla fina läsare!
Som sagt så är alla i full gång med deras uppgifter. Hittills har skådespelarna kommit igång med deras repliker men har även provat på med kläderna. Allt sitter perfekt på varenda en och dom är väldigt nöjda med deras framgång. Vissa har varit och besökt några skolor för att lämna inbjudan till musikalen medan Tom och Admir har varit & bjudit in några tidningar som tex: City,Metro,Skånskan och Sydsvenskan!
Skådespelarna är uppspända eftersom det är premiär imorgon kl:18.30 på operaverkstaden. Vi hoppas på en lyckad föreställning!

MVH/ Rayan,Tom & Admir

3 MAJ

Hejsan på alla glada läsare som kikar in här. Vi har faktiskt fullt upp. Som många vet så är vi på verkstan och arbetar om dagarna. Vi har varit där sen i onsdags och det går superduper bra! Skådespelarna har kommit in i sina roller, rekvisitagruppen har förberett all material och musikgruppen har lärt sig spela alla låtarna nu! SKÖNT! Idag på eftermiddagen repade vi hela musikalen då alla valde att även byta om för att se hur det ser ut när vi är utklädda, toppen, det satt utmärkt på alla. Imorgon är det en dag innan premiären och det gäller att ge allting på repetitionen, vi klarar detta tillsammans, det vet vi alla om. Vi har haft oehört kul än sålänge och ser verkligen fam emot onsdag då vi har premiär på musikalen bakom stängda dörrar.
vi är så bra, bäst..tillsammans! emina 8a

RSS 2.0