Torsdagen den 22 april 2010

Idag har det varit en arbetsdag kan man säga och det har hänt mycket och alla grupper har gjort sitt yttersta för att göra dagen lyckad.
Det som har hänt idag är att Ljud/Ljus gruppen gav sig iväg till Malmö Opera och där fick de se hur man arbetar med ljud och ljus bakom scen. Magnus som jobbar på avdelningen lärde eleverna hur man arbetar kring alla saker.
Det har hänt mycket kring rekvisitagruppen idag och de har bland annat borrat och byggt ihop fasaden till huset som ska användas på föreställningen. Dimitri har hjälpt mycket kring fasaden. Resten av rekvisitagruppen har också jobbat på bra och hunnit med mycket och annan rekvisita.
Fredrik Hammar och Asmaa har varit på besök idag och hjälpt media-gruppen att arbeta och de har själva fått titta hur arbetet fungerar och hur långt vi har kommit. Självaste media-gruppen har på förmiddagen fixat "credlistan" med roller och skådespelarnas namn.
Dansgruppen har varit iväg till Aktiv & Ungdom där de får lära sig olika danser som de ska användas av på föreställningen.
Musikgruppen arbetar på bra med Cesar och de har lärt sig fler låtar utantill men de har fortfarande en bit kvar.
Nästa vecka på onsdag,torsdag och fredag är vi alla på Malmö Opera där vi får lära oss om hur och vart rekvisitan ska stå under föreställningen exempelvis.
Vi passar även på att tacka Karin för fikan vi fick idag med kakor och saft!

Tyvärr kommer inga bilder från dagen eftersom kamerans batteri är slut och vi har inte kunnat ladda upp....Kommentarer
Postat av: Anonym

Dansgruppen är bäst (A)

2010-04-22 @ 16:48:22
Postat av: steffi

jaaa! klart dansgruppen e bäst! idag tror jag att alla kämpade på bra! det gjorde även dansgruppen! rejält. vi hade lite tid och mycket att öva in men vi sätter det nog tills föreställningen. hoppas jag :),..har verkligen längtan efter att få vara på operan och jobba! :D

2010-04-22 @ 21:00:33
Postat av: Sanjin Pusic

Vem är du som skrev "Dansgrupen är bäst" Jag komma från Bosna!

2010-04-23 @ 21:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0